Dagelijks verse vis

Bij ons vindt u heerlijke vissoorten, dagelijks vers en voordelig. De rijdende vishandel die bij u langs komt! Bekijk snel ons gps om te kijken waar we rijden.

Vishandel Anton Overweel

Kwaliteit komt bij u langs.

Met onze viskar rijden we door West-Friesland om zo dicht mogelijk bij u thuis te komen, zo hoeft u weinig moeite te doen voor een overheerlijk visje eens in de week!

Wij zijn aangesloten bij VNV, vereniging van visspecialisten.

Gecertificeerd in de HACCP richtlijnen, gegarandeerde hygiëne.

Volg ons ook op Facebook voor wekelijkse aanbiedingen.

Op onze site vind je ook de lekkerste gerechten met verse vis.

Al drie generaties
hoge kwaliteit

In 2019 voegt de derde generatie zich aan de ambulante handel toe, Sander, zoon van Cees Overweel welke jarenlang werkzaam is geweest in de vis, niet in het familiebedrijf maar als visserman op het IJsselmeer, gaat de samenwerking aan met zijn oom Anton. Na jarenlang in de logistiek werkzaam te zijn geweest zoekt ook Sander weer de link met het familiebedrijf. Hij vindt het geweldig dat hij deze kans mag pakken met zijn oom. Hij kijkt er naar uit alle vaste klanten snel te ontmoeten. 

Verse vissoorten
Vaste klanten
5/
Sterren waardering

Visschotels

Een bedrijfsfeest, een feest op locatie of thuis iets te vieren? Wij hebben voor iedere gelegenheid een heerlijke visselectie, feestelijk gepresenteerd op schaal. De visschotels zijn stuk voor stuk bereid met verse vissoorten en huisgemaakte salades. Een visschotel is mogelijk vanaf 6-8 personen. Staat uw wens er niet tussen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een visschotel op maat. 

Wat er gezegd wordt over ons

Ik kom elke woensdag bij de jongens even een visje halen, ik werk zelf in Andijk en ze parkeren altijd vlakbij. De vis is altijd vers en heerlijk klaargemaakt! Kan niet meer dan tevreden zijn.
Amanda van Dam
Vaste klant
Voor ons jaarlijkse sportevenement vragen we Anton altijd om op het terrein te komen staan met zijn kar, iedereen kan geen genoeg krijgen van zijn heerlijke broodjes paling en haring!
Adam Cheise
event manager